THROWN-OBJECT TEST ISO

INO je skladno s predpisi ISO 17101- 2 certificiral THROWN-OBJECT TEST, ki zagotavlja, da je gibanje v določenem območju mulčerja med delovanjem varno.

Preberi več

AGRA 2022

ZLATA MEDALJA za kombinacijo strojev za vinogradništvo in sadjarstvo, sestavljena z mulčerja ELITE L 190, 2x bočnih diskov z elektronskim krmiljenjem, 2x pletvenikoma in sistemom za nadzor vibracij.

Preberi več

Novo - INO SPREJEMNIK

INO pametni sprejemnik brezžično spremlja vibracije na stroju, ki jih oddaja senzor in pravočasno obvešča operaterja o morebitnih izrednih poškodbah stroja.

Preberi več

Dovršen koncept "INO ConstantForm"

Omogoča udobno in učinkovito uporabo rotorja tudi pri znižanih vrtljajih kardanske gredi, kar doprinese k ekonomični porabi pogonskega goriva in zmanjšani obrabi vitalnih delov stroja.

Preberi več

TELEFLEX + BDR + BDRL

V Franciji smo v vinogradu in nasadu kivija uspešno zagnali profesionalni teleskopski nosilec TELEFLEX z dvema rotacijskima hidravličnima bočnima kosilnicama BD 60.

Preberi več

OBVESTILO!

Trgovina INO je odprta od ponedeljka do petka 7.00-16.00 ure, sobota od 8.00 do 12.00 ure ! Nedelja in prazniki - zaprto.

Preberi več

AGRITECHNICA 2019

INO novosti z napredno tehnologijo odlično sprejete med obiskovalci na največjem mednarodnem sejmu v Hanovru, Nemčija!

Preberi več

ZLATA MEDALJA - AGRA 2019!

Na sejmu AGRA v Gornji Radgoni smo za profesionalni mulčer INO - DUPLEX DOMINATOR 800 s patentirano rešitvijo SMART ALIGN IN SECURE TRONIC prejeli ZLATO MEDALJO!

Preberi več

INO NOVOSTI 2019

- Napredna inovativna INO smart elektronika (INO Smart Flow, INO Smart Allign patented solution, INO secure tronic)

Preberi več

INO NOVOSTI 2018

- Mulčer DOMINATOR - Trosilnik mineralnih gnojil FERTI-2 z elektroniko "INO Smart Flow" - INO vibration control - Teleskopski univerzalni nosilec TELEFLEX

Preberi več

VIBRATION CONTROL

INO VIBRATION CONTROL je pametna rešitev zasnovana na konceptu IoT (Internet of Things), ki jo sestavljajo INO mulčer + senzor + pametni telefon + spletna aplikacija.

Preberi več

NOVO ! - MULČER EURO MINI HYDRO

Mulčer EURO MINI HYDRO je profesionalen stroj za vzdrževanje zelenih površin tako na komunalnem področju kot tudi v kmetijstvu. Namenjen je za priklop na agregate, ki omogočajo hidro pogon.

Preberi več

VIBRATION CONTROL

Short description INO VIBRATION CONTROL SYSTEM is smart solution based on IoT principal, which consists of INO flail mower + sensor + smart mobile device + web application...

Preberi več

PRIZNANJE GZS ZA INOVACIJO

Gospodarska zbornica Slovenije je podjetju INO podelila SREBRNO PRIZNANJE za INOVACIJO za AKTIVNI NADZOR VIBRACIJ NA PROFESIONALNIH KMETIJSKO KOMUNALNIH STROJIH!

Preberi več

NOVO - MULČER ELITE OPEN

Uporaba v sadjarstvu, vinogradništvu, poljedelstvu in komunali. Servisna loputa na zadnjem delu plašča. Odprta loputa omogoča hitrejši pretok mase.

Preberi več