Mulčer ELITE L 160 z odmično hidravlično kosilnico BD 60 Gentle Cut

Lastniki nasadov jagodičevja so v preteklosti veliko svojega časa namenili obdelavi in košnji površin me grmi v njihovih nasadih. Delo je zaradi primerne mehanizacije v večini primerov potekalo ročno, za kar je lastnik nasada porabil veliko časa in energije. V podjetju INO smo za potrebe košnje med rastlinami, katerih stebla niso tako trdna in močna kot so stebla sadnega drevja in vinske trte razvili INOvativno elektro krmiljenje Gentle Cut. Elektronsko krmiljenje je namenjeno za hitro, natančno, in nežno mulčenje okoli rastlin, priporočljivo v mladih sadovnjakih, nasadih z jagodičevjem  nasada.

Po večmesečnem testiranju v vseh pogojih smo v podjetju INO predali v uporabo slovenskemu kupcu odmično hidravlično kosilnico z elektro krmiljenjem Gentle Cut nameščeno na mulčer ELITE L 160.

Lastnika smo na njegovo veselje s tem prikrajšali za veliko ur ročnega dela. Po besedah kupca  bi kombinacijo mulčerja ELITE L 160 opremljenega z odmično hidravlično kosilnico BD 60 Gentle Cut priporočal vsem pridelovalcem jagodičevja in sadja.

Vse novice